Aquest curs d’Excel bàsic gratis t’ensenyarà a utilitzar els fulls de càlcul pas a pas.
Si vols aprendre a utilitzar els fulls d’Excel, amb aquest curs gratuït el tindràs molt fàcil sigui quin sigui el teu nivell, perquè part des del més bàsic a les funcionalitats més complexes.
Segueix llegint i descobreix tot el que aprendràs amb aquestes 16 classes en vídeo i en línia amb certificat d’aprofitament.
L’objectiu d’aquest curs d’Excel bàsic gratis és facilitar l’ús de Microsoft Excel a usuaris recentment iniciats.
Coneixeràs totes les funcions i possibilitats que té aquest programari, així com les seves eines i operacions fonamentals amb les cel·les, rangs i columnes.
Aprendràs a utilitzar correctament les funcions i fórmules de manera optimitzada a cada escenari, de tal manera que seràs capaç de crear els teus propis fulls de càlcul en Excel fàcilment.
Amb més de 2 hores de durada, aquest curs bàsic d’Excel ja ho han realitzat més de 7.400 persones, i té una valoració molt positiva: un 4,2 sobre 5.
Els fulls de càlcul en arxius .xls són molt útils per a realitzar operacions amb grans volums de dades: des de la comptabilitat domèstica fins a la gestió de productes emmagatzemats.
Per això saber utilitzar aquest programa és ja gairebé obligatori per a qualsevol professió, i per això està aquest curs d’Excel bàsic.